Τατούλης: Η Λακωνία ανέδειξε τον νέο περιφερειάρχη !!!

Πελοποννησιακός αέρας νίκης” φυσάει για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, που έχει εισέλθει στην τελική ευθεία της εκλογικής αναμέτρησης. Οι «αυριανοί» ψηφοφόροι με τη συμμετοχή τους στην χθεσινοβραδυνή πανηγυρική συγκέντρωση της Σπάρτης, έδωσαν το προβάδισμα για την ξεκάθαρη νίκη του από την πρώτη Κυριακή, κάτι που “δείχνουν” όλες πλέον, οι δημοσκοπήσεις.

«Στην  Λακωνία έχουμε ήδη αποφασίσει. Στην  Λακωνία έχουμε ήδη γυρίσει σελίδα και γράφουμε ένα καινούριο βιβλίο για την καινούρια  μέρα που ήδη ανέτειλε στην Πελοπόννησο. Για την καλύτερη ημέρα που ήδη χάραξε για εμάς και τον τόπο μας».Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την κεντρική ομιλία του χθες, στο ξενοδοχείο SPARTA INN και αποθεώθηκε από το ακροατήριό του ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», διαμηνύοντας με αυτό τον τρόπο την αλλαγή που έρχεται για ολόκληρη την περιφέρεια.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στον κεντρικό στόχο του συνδυασμού που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιφέρειας στο βαθμό που της αξίζει και με βήματα μελετημένα και ουσιαστικά, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Η Νέα Περιφέρεια είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Η Νέα Περιφέρεια δεν είναι μέρος του προβλήματος, είναι μέρος της λύσης. Είμαστε απολύτως έτοιμοι να χειριστούμε για πρώτη φορά ουσιαστικά σε περιφερειακό επίπεδο όλα τα ζητήματα που μας αφορούν. Να αξιοποιήσουμε τους πόρους μας και να ωφεληθούμε. Να πατήσουμε γερά πάνω στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να κάνουμε το μεγάλο άλμα.  Η Πελοπόννησος μπορεί να φύγει από σήμερα κιόλας μπροστά. Η Λακωνία μπορεί να φύγει από σήμερα κιόλας μπροστά».
Συνεχίζοντας το λόγο του ο επικεφαλής τους συνδυασμού παρουσίασε στους Λάκωνες τους βασικούς στόχους και τα προγράμματα που περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης και επεσήμανε : «Εμείς δεν περιμένουμε την 1η Ιανουαρίου για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε. Ούτε καν την επόμενη ημέρα των εκλογών. Έχουμε σηκώσει εδώ και καιρό τα μανίκια. Μεθοδικά, συγκροτημένα και με την υποστήριξη μιας ολόκληρης ομάδας επιστημόνων και τεχνοκρατών έχουμε έτοιμο το σχέδιο δράσης για τη Νέα Πελοπόννησο. Έχουμε υπολογίσει τα κόστη και έχουμε θέσει και αυστηρά χρονοδιαγράμματα».

Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Λάκωνες να συγκυβερνήσουν και να οδηγήσουν την Περιφέρεια μακριά από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εδώ και χρόνια όπως υπογράμμισε.

Της ομιλίας του κ. Τατούλη προηγήθηκε η προσφώνηση της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη:

“Θέλω να είμαι παρούσα και πρωταγωνίστρια στη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Περιφέρειας, ισότιμης των περιφερειών της Ευρώπης. Επίσης, θέλων να είμαι παρούσα και πρωταγωνίστρια στη δημιουργία μιας Περιφέρειας, η οποία θα αποτελέσει πιλοτικό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Μεγάλες ιδέες; θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει. Όχι. Μεγάλες ευκαιρίες απαντάμε. Η τελευταία ίσως ευκαιρία, η ύστατη μεγάλη μάχη  για τον τόπο μας. Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ  φίλες και φίλοι μαζί με τον Πέτρο Τατούλη να αλλάξουμε την εικόνα της Λακωνίας, να αλλάξουμε την εικόνα της Πελοποννήσου. Έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας, έχουμε χρέος για τις μελλοντικές γενιές”, τόνισε η κα. Τζανετέα.
Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *