Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση διακοπών Summer Holidays Expo 2011

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε την συμμετοχή της στην έκθεση Summer Holidays Expo 2011, με κεντρικό σκοπό την περαιτέρω προβολή του Πελοποννησιακού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την έμπρακτη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου.Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 20-22 Μαΐου 2011 στον εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace, Λ. Κηφισίας 39, στο Μαρούσι.

Επίσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του επίσημου συνεργάτη επικοινωνίας της Summer Holidays Expo, την  RESPOND ON DEMAND, διοργανώνει  WORKSHOP συναντήσεων ανάμεσα σε ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

Το WORKSHOP θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου ώρες 17:00-20:00, στο Επίπεδο Ε του εκθεσιακού κέντρου Helexpo Palace.

Κάθε μέλος, το οποίο επιθυμεί να συμμετάσχει στο WORKSHOP, θα χρειαστεί να δηλώσει συμμετοχή στο press@respondondemand.com, με τίτλο “συμμετοχή”, αναγράφοντας στο μήνυμα την επωνυμία της επιχείρησης, καθώς επίσης όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο υπευθύνου.

Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6944 825 484.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *