Στη Λακωνία και τη Μεσσηνία θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης

Στη Λακωνία και τη Μεσσηνία θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα θα επισκεφθεί την Τρίπολη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης αύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Διοικητήριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας και στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σπάρτης.

Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Το απόγευμα και ώρα 18: 00, ο κ. Τατούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χωριά του Δήμου Έλους, του Δήμου Σκάλας και στις 20:00 θα βρεθεί στο Γύθειο.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 , ο κ. Τατούλης θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης της Σπάρτης και θα επισκεφθεί και την υπαίθρια λαϊκή αγορά.

Εν συνεχεία, στις 10:30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Σύλλογο των Γορτυνίων του Νομού Λακωνίας, στις 11:00 με το Σύλλογο Πολυτέκνων Λακωνίας, στις 11:30 με το Σύλλογο  ΑΜΕΑ  και στις 12:00 με τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα βρεθεί στη Φαρακλάδα Μεσσηνίας και το απόγευμα θα περιοδεύσει στα Φιλιατρά.

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, ο κ. Τατούλης θα είναι στο Δήμο Μεσσήνης, όπου θα παραστεί στην Κάθοδο της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στην πόλη της Μεσσήνης, θα παρακολουθήσει τη Λιτανεία της εικόνας και εν συνεχεία την ενθρόνιση της στο Μετόχι της Ζωοδόχου Πηγής.

Το απόγευμα της Δευτέρας, και ώρα 18:00, ο κ. Τατούλης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα οποία θα τελεστούν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *