«Πολιτιστικο-ρομαντική» διάσταση δίνει η κυβέρνηση στον τουρισμό

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

pict

Απογοητευμένοι «επέστρεψαν» οι ξενοδόχοι από την Θεσσαλονίκη, όπου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως, καθώς ο πρωθυπουργός στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε, όσο θα έπρεπε, στον τουρισμό.

«Πολιτιστικο-ρομαντική» διάσταση δίνει η κυβέρνηση στον τουρισμό, δήλωσε στη «Ναυτεμπορική» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Νίκος Αγγελόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ουσιαστικά δεν υπάρχει η κοινωνικοοικονομική διάσταση σε συνδυασμό με την περιφερειακή ανάπτυξη που θα έπρεπε να ακουστεί δια στόματος του Πρωθυπουργού. Ο τουρισμός στην συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν καταλαμβάνει την πραγματική του θέση στην οικονομία, κοινωνία και περιφερειακή ανάπτυξη», υποστηρίζει ο κ. Αγγελόπουλος, επισημαίνοντας ότι «όταν ο Πρωθυπουργός δεν “το έχει”, όπως λέει και ο λαός, τότε “δεν το έχει και κανένας” από τους υφιστάμενούς του».
Αξίζει να σημειωθεί, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, ότι και η Νέα Δημοκρατία δεν επενδύει καθόλου στον τουρισμό, αφού όπως μας δήλωσε, στις συναντήσεις του Προέδρου του κόμματος πριν την ΔΕΘ με τις παραγωγικές τάξεις, ο τουρισμός δεν δέχτηκε καμία κλήση για συνάντηση.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *