Στο Νομό Λακωνίας περιόδευσε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο Πέτρος Τατούλης

Με τους υποψηφίους δημάρχους Ελαφονησου

IMG01050-20101022-1603.jpg

Ο κ. Τατούλης το πρωί επισκέφτηκε την Νεάπολη στα Βάτικα. Μετά από μία σύντομη περιήγηση στο κέντρο της Πόλης, όπου οι πολίτες τον υποδέχτηκαν θερμά, επισκέφτηκε τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής όπου συναντήθηκε με φορείς και εκπροσώπους, ξεκινώντας από το νοσοκομείο Μολάων. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο, τα σχολεία, το Λιμεναρχείο, το Τελωνείο και το Κέντρο Υγείας στα Βάτικα. «Στόχος μας στην Νέα Πελοπόννησο είναι να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας, «προκαλώντας» ταυτόχρονα την κεντρική εξουσία να αναθεωρήσει την ανορθολογική πολιτική που έχει χαράξει στον κρίσιμο αυτό τομέα» σημείωσε κατά την επίσκεψη του ο Πέτρος Τατούλης.

Μπαίνοντας στη λάντζα για την Ελαφόνησο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λακωνία επισκέφτηκε και τις περιοχές Αρχάγγελος και Παπαδιάνικα, ενώ το μεσημέρι επιβιβάστηκε σε μία βάρκα με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη κ. Ντία Τζανετέα και τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με προορισμό την Ελαφόνησο.

Θερμή υποδοχή και στην Ελαφόνησο

Φθάνοντας, στο νησί οι κάτοικοι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον κ. Τατούλη και αφού τον ξενάγησαν στο εμπορικό κέντρο, μετά συγκεντρώθηκαν όλοι σε ένα καφενείο, όπου συζήτησαν μαζί του για διάφορα θέματα του νησιού και παράλληλα τον άκουσαν να αναλύει τους στόχους του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» που αφορά ολόκληρη την περιφέρεια. «Οι προστατευόμενες περιοχές πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται ως ένας νέος εν δυνάμει αναπτυξιακός πυλώνας, ο οποίος ενσωματώνει τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις στο σύνολο των επιχειρηματικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα εντός της κάθε προστατευόμενης περιοχής, στο πλαίσιο μιας καλά σχεδιασμένης Περιφερειακής Πολιτικής.» τόνισε στους συνομιλητές του κ. Πέτρος Τατούλης.

Στα μαγαζια της Ελαφονησου

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τατούλης επέστρεψε στη Νεάπολη όπου στις 20.30 έδωσε την προγραμματισμένη ομιλία του. Πλήθος κατοίκων από τη Νεάπολη είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να υποδεχτούν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και να ακούσουν την ομιλία του για το σχέδιο δράσης.

Συνάντηση με τους κατοίκους του νησιού

IMG01065-20101022-1716.jpg

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *