Ρηγίλλης… καλεί Τατούλη!

Η αγωνία των στελεχών της Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι έντονη. Φανταστείτε ότι ζήτησαν και από τον Π. Τατούλη να ψηφίσει τον… Δ. Δράκο! Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι απολύτως ακριβές. Το απόγευμα της Τετάρτης χτυπάει το κινητό του υποψήφιου περιφερειάρχη. Στην άλλη άκρη της γραμμής, ένας νεαρός, που προφανώς δούλευε σε εταιρεία «call center», για λογαριασμό της ΝΔ. Αφού του εξηγεί ποιος είναι, τον ρωτά εάν ονομάζεται Πέτρος Τατούλης. «Ναι, αλλά δεν είμαι ο υποψήφιος περιφερειάρχης», απαντά ο πρώην υφυπουργός, για να μάθει τον λόγο της επικοινωνίας…Με… πάθος
Με το που λέει αυτήν τη φράση ο Π. Τατούλης, ο νεαρός ξεκινά το λογύδριο που προφανώς του είχαν γράψει. «Πρέπει να πούμε όχι στις δυνάμεις του μνημονίου και να στηρίξουμε τον Δημήτρη Δράκο. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Μόνο μπροστά», ήταν ορισμένες από τις φράσεις-συνθήματα που απήγγειλε με το απαιτούμενο… πάθος ο νεαρός, επιστρατευμένος από τη Ρηγίλλης. Ο Π. Τατούλης, για να μην τον… κουράσει άλλο, του αποκάλυψε την ταυτότητά του. «Μην κουράζεστε. Είμαι ο υποψήφιος Πέτρος Τατούλης», του είπε.

Η προσγείωση
Η συζήτηση, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο πρώην υφυπουργός άρχισε να κάνει εκείνος τις ερωτήσεις. «Τι κανείς στη ζωή σου; Σπουδάζεις;», ρώτησε τον συνομιλητή του, για να λάβει θετική απάντηση. «Τι τα θέλεις τότε αυτά; Πήγαινε σπίτι σου να συνεχίσεις τις σπουδές σου. Αυτές θα είναι το «όπλο» σου για το μέλλον», του είπε. Είναι άγνωστο αν ο νεαρός υπάλληλος συνέχισε στον επόμενο που είχε στη λίστα του ή ακολούθησε τη συμβουλή του υποψήφιου περιφερειάρχη. Το βέβαιο είναι ότι θα ενημέρωσε τους προϊσταμένους του να ανανεώσουν τα αρχεία τους, αφού ο Π. Τατούλης δεν ανήκει στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *