Μνημόνιο Συνεργασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και Επαρχίας Σαανσι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού και γεωργίας θα υπογραφεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στην Τρίπολη μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του Κογκρέσου της Επαρχίας Σαανσί της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης και του Κογκρέσου της Επαρχίας Σαανσί της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας θα βρίσκεται την Δευτέρα την Τρίπολη μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Πρόεδρος του Κογκρέσου κ. Zhao Leji. Η αποστολή συνοδεύεται  από πενταμελή αντιπροσωπεία, η οποία με την ευκαιρία της υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας θα προβεί σε εκτενή παρουσίαση της Διεθνούς Φυτοκομικής Έκθεσης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 Απριλίου έως 22 Οκτωβρίου 2011 στην πρωτεύουσα Σιάν.

Υποδοχή της αποστολής των Κινέζων Αξιωματούχων θα γίνει στον Ισθμό, και θα ακολουθήσει περιήγηση στις Μυκήνες και την Επίδαυρο πριν την επίσκεψη τους στην Τρίπολη, όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, συνομιλίες και η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο Περιφερειών.

Η πόλη Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σαανσί, έχει κάνει αδελφοποίηση με την πόλη της Καλαμάτας από το 2007.

Η υπογραφή του μηναίου θα γίνει στην αίθουσα του Αρκαδικού Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στο Ξενοδοχείο ΔΡΥΑΔΕΣ στο Λεβίδι, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 και ώρα 5:00μ.μ.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *